Zoek binnen de Bergh Stoop & Sanders websiteken

Black Bear Carbon gaat nieuwe fase in, Maarten Sanders en Maurits Jan Voogt adviseerden bij het realiseren van consortium financiering

07.09.2018

Maarten Sanders en Maurits Jan Voogt hebben Black Bear Carbon geadviseerd bij het realiseren van een nieuwe financieringsronde:

https://fd.nl/ondernemen/1268375/limburgse-bandenrecycler-haalt-geld-op-om-internationaal-uit-te-breiden

Black Bear haalt het materiaal carbon black uit oude autobanden, wat gebruikt wordt voor de productie van nieuw rubber, inkt en verf. Black Bear gebruikt het kapitaal voor het verder ontwikkelen van zijn eerste fabriek en om te internationaliseren. 

https://www.sprout.nl/artikel/startups/dit-gaat-bandenrecyclaar-black-bear-carbon-doen-met-11-miljoen

Zie ook: Black Bear Carbon bij RTL Nieuws

Bergh Stoop & Sanders staat met grote regelmaat bedrijven bij in investerings- en M&A-trajecten, ook in de groene en circulaire sector. Voor vragen neem contact op met Maarten Sanders, Aad Stoop of Caspar Scholten

 

Meer nieuws

Dag van de persvrijheid

Op de Dag van de Persvrijheid heeft Villamedia een belangrijk artikel gepubliceerd van onderzoeksjournalist Stella Braam. In het artikel deelt Braam haar reactie op het klachtenrapport van 30 april jl., dat zij ontving van directeur-generaal van de AIVD, Erik Akerboom, naar aanleiding van haar klacht.

Maatwerk vereist bij het opstellen van een concurrentiebeding in een bepaalde tijd contract

Het is alleen mogelijk een concurrentiebeding op te nemen in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd als er in de arbeidsovereenkomst een (extra) motivering staat in dit verband. In die motivering moeten de zwaarwegende bedrijfsbelangen staan die de werkgever heeft om 'deze specifieke werknemer' aan 'dit specifieke concurrentiebeding' te binden. Een algemene, bedrijfsbrede motivering volstaat dus niet.

CSDDD opnieuw uitgesteld

Een klassiek koekje van eigen deeg: de merkenrecht stroopwafelsaga

Vorige week oordeelde het Benelux Court of Justice dat de merkaanvraag voor VAN WONDEREN STROOPWAFELS te kwader trouw en dus nietig is. Eerder, in 2022 wees het Benelux Office for Intellectual Property (BOIP) de vordering tot nietigverklaring nog geheel af.