Zoek binnen de Bergh Stoop & Sanders websiteken

Bergh Stoop & Sanders ondersteunt Humanity in Action 2014 Dutch Fellowship Program

21.01.2014

Jhr. mr. A.N. Stoop

Humanity in Action Inc. Is een internationale educatieve organisatie die in 1998 in de VS is opgericht. Humanity in Action zet zich in om een nieuwe generatie sociale en politieke leiders te betrekken bij de thema’s:

  • mensenrechten
  • minderheden
  • maatschappelijk betrokken leiderschap Er is een wereldwijd netwerk van studenten, jonge professionals en gevestigde leiders die toegewijd zijn aan het promoten van deze drie thema’s in hun eigen omgeving en over de hele wereld. Humanity in Action verzorgt onder meer jaarlijks vijf zomerprogramma’s in de VS en in zes Europese landen. Een internationale groep van meer dan 120 topstudenten komt daarin samen om de rechten van minderheden en verzet tegen intolerantie te bestuderen. Er is een Senior Fellows Netwerk, waardoor deelnemers in aanmerking kunnen komen voor unieke internationale stages. Humanity in Action organiseert jaarlijks een internationale conferentie met inspirerende lezingen, workshops en debatten. Deze conferenties trekken senior fellows en andere bezoekers van over de hele wereld. Op deze manier inspireert Humanity in Action de leiders van de toekomst zich levenslang, op hun eigen manier te blijven inzetten voor minderheden en mensenrechten. www.humanityinaction.org
  • In 2014 loopt hun zomerprogramma van 31 mei tot 29 juni voor een groot deel in Asterdam. Een prachtig programma en tussen de bijzondere locaties zoals Amnesty International, Anne Frank Huis, Ministerie van BuZa en de Amerikaanse Ambassade staat Bergh Stoop & Sandersvoor de slotdag in Amsterdam, wanneer de deelnemers hun rapporten aan elkaar presenteren.
  • en om de kennis over deze onderwerpen te vergroten

Meer nieuws

Artikel Martha Visser en Auke van Hoek in het Maandblad voor Vermogensrecht

Bergh Stoop & Sanders breidt uit

The Mobile Company gets acquired by Apadmi

Caspar Scholten

Caspar Scholten bespreekt nieuwe noot voor de JOR – Matigingsgronden bij bestuurdersaansprakelijkheid zijn limitatief

Caspar Scholten