Menu

Aad Stoop staat schuldeiser in Thermphos International BV bij

Adriaan Stoop en Annette Hospers-Meerman staan de grootste schuldeiser in het faillissement van Thermphos International B.V. bij in verschillende procedures tegen, onder meer, de curatoren in het faillissement, de Provincie Zeeland, de Staat der Nederlanden en N.V. Zealand Seaports.

Lees meer

Extra gevolgen Fortis-uitspraak – Bankbestuurders en commissarissen beschouwd al hoeders van het algemeen belang

Met haar uitspraak in 2012 over het wanbeleid bij Fortis heeft de Ondernemingskamer de toetsing van de taakvervulling door de bestuurders en commissarissen bij banken aangescherpt...

Lees verder

Bergh Stoop & Sanders ondersteunt Humanity in Action 2014 Dutch Fellowship Program

Humanity in Action Inc. Is een internationale educatieve organisatie die in 1998 in de VS is opgericht. Humanity in Action zet zich in om een nieuwe generatie sociale en politieke leiders te betrekken bij de thema’s...

Lees verder

Maarten Sanders in het FD: Big Data taboe voor Belastingdienst

Maarten Sanders schreef een artikel in Het Financieele Dagblad over schending van privacy door de Belastingdienst door het opvragen van gegevens over individueel parkeergedrag.

Lees meer

Gert-Jan Van Den Bergh En Berber Brouwer staan spellenfabrikant Ravensburger bij in een Kort Geding tegen Jumbo over puzzels.

Volgens Jumbo maakte Ravensburger inbreuk op haar auteursrecht op het ‘Wasgij’ puzzelformat door het op de markt brengen van de ‘What if’ puzzelreeks. Gert-Jan van den Bergh en Berber Brouwer boeken een klinkende overwinning door de rechter ervan te overtuigen dat het ’Wasgij’ puzzelformat van Jumbo niet beschermd is door het auteursrecht.

Lees meer

Noot Caspar Scholten bij Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden 19 juli 2013

Caspar Scholten schreef een belangrijke Noot over de herroeping van een ontbindingsbesluit.

Lees meer