Menu

Adriaan Stoop in Praag voor de uitreiking van de European Press Prize 2016

Adriaan Stoop was als voorzitter van het bestuur en als een van de oprichters bij de uitreiking van de European Press Prize 2016 in Praag.

Lees meer

Maarten Sanders begeleidt TEFAF bij de oprichting van TEFAF New York

Maarten Sanders trad op als lead-counsel en werkte onder meer samen met het New Yorkse advocatenkantoor Herrick Feinstein LLP. Door de samenwerking met Artvest zal TEFAF jaarlijks twee kunstbeurzen organiseren in het Park Avenue Armory gebouw (bij Park Avenue en 66th Street).

Lees meer

Ontslaan lastiger door nieuwe Wet – Petra Charbon in De Volkskrant

Het ontslagrecht is versoepeld. Dat was het idee bij veel werkgevers toen op 1 juli 2015 het gemoderniseerde ontslagrecht van kracht werd. Maar in de praktijk blijkt de rechter streng.

Lees meer

Maarten Sanders en Maurits Jan Voogt begeleiden Invivo/NSA bij de acquisitie van Daavision

Met de acquisitie van Daavision versterkt Invivo/NSA de productie en marketing van gespecialiseerde diervoederadditieven.

Lees meer

Adriaan Stoop spreker op de UNDP conferentie in Beiroet

Adriaan Stoop spreekt op de conferentie van de UNDP over Electoral Dispute Resolution (EDR) en de rol van de media daarin.

Lees meer

Berber Brouwer op BNR over de juridische achtergrond van de Onno Hoes-affaire

Oud-Burgemeester Onno Hoes wil af van de beelden die Powned uitzond van hem, flirtend met een jongeman. Mosterd na de maaltijd, meent advocaat Berber Brouwer, al heeft Hoes wat haar betreft inhoudelijk wel degelijk een punt.

Lees meer