Menu

Esther Schnepper geeft op donderdag 15 februari 2018 een presentatie over privacyrecht bij Online Dialogue

Onze privacy specialiste Esther Schnepper is gevraagd door Online Dialogue in Utrecht om een presentatie aan haar klanten te geven over de komst van de nieuwe privacy verordening (GDPR / AVG).

Lees meer

CHARLY CARES HAALT NIEUWE INVESTERING OP

Charly Cares is een oppasservice die jonge ouders op een digitale ontmoetingsplaats in contact brengt met babysitters in verschillende grote steden binnen Nederland en, als gevolg van succesvolle investeringsrondes, in de toekomst waarschijnlijk ook in Londen. 

Lees meer

Maarten Sanders en Maurits Jan Voogt begeleiden de verkoop van Remark Groep aan Damier N.V.

De Remark Groep is overgenomen door de Damier Group uit België en deze overname werd begeleid door de mrs. Maarten Sanders en Maurits Jan Voogt.

Lees meer

Caspar Scholten schrijft annotatie – Toezicht op de stichting, ontslag bestuur en ontbinding op verzoek van Openbaar Ministerie

Onlangs heeft mr. Caspar Scholten een annotatie voor de JOR geschreven onder een drietal beschikkingen van de Rechtbank Amsterdam. Het gaat om de artikelen 2:295, 297, 298 en 301 en artikel 2:20 BW

Lees meer

Bijdrage Astrid Sixma aan interventie EHRM over bescherming anonimiteit online posts

Lees meer

Leidt valse Mondriaan tot reputatieschade?

Een verloren gewaand werk van Mondriaan dook op bij het Stedelijk Museum, maar werd ontmaskerd als kopie. Wie wél de schilder is blijft de vraag, net als wanneer het werk weer elders opduikt. Wat betekent dit voor de reputatie van het Stedelijk Museum? Deze vraag werd gesteld aan een van onze kunstrechtadvocaten, mr. Gert-Jan van den Bergh.

Lees meer