Menu

Bergh Stoop & Sanders breidt uit

Per 1 mei 2018 zijn Dominique Frans en Auke van Hoek aan ons kantoor verbonden.

Lees meer

Caspar Scholten schrijft annotatie bij arrest hof over veroordeling bestuurder voor faillissementstekort

Kan een bestuurder van een failliete vennootschap worden veroordeeld voor het faillissementstekort, omdat hij onvoldoende onderzoek heeft verricht naar een opvolgend bestuurder? Het Hof Arnhem-Leeuwarden beantwoordt de vraag in dit arrest positief.

Lees meer

Petra Charbon op BNR radio over privégedrag als reden voor ontslag

Petra Charbon gaf vandaag een interview voor het programma De Ochtendspits van BNR. Onderwerp was de vraag in hoeverre privégedrag een reden kan zijn voor ontslag.

Lees meer

Esther Schnepper geeft op donderdag 15 februari 2018 een presentatie over privacyrecht bij Online Dialogue

Onze privacy specialiste Esther Schnepper is gevraagd door Online Dialogue in Utrecht om een presentatie aan haar klanten te geven over de komst van de nieuwe privacy verordening (GDPR / AVG).

Lees meer

CHARLY CARES HAALT NIEUWE INVESTERING OP

Charly Cares is een oppasservice die jonge ouders op een digitale ontmoetingsplaats in contact brengt met babysitters in verschillende grote steden binnen Nederland en, als gevolg van succesvolle investeringsrondes, in de toekomst waarschijnlijk ook in Londen. 

Lees meer

Maarten Sanders en Maurits Jan Voogt begeleiden de verkoop van Remark Groep aan Damier N.V.

De Remark Groep is overgenomen door de Damier Group uit België en deze overname werd begeleid door de mrs. Maarten Sanders en Maurits Jan Voogt.

Lees meer