Menu

De impact van het Covid-19 virus en de overheidsmaatregelen op commerciële contracten

De impact van het Covid-19 virus en de overheidsmaatregelen op commerciële contracten Iedereen wordt geraakt door de corona-maatregelen. Veel evenementen worden afgelast. Goederen en diensten kunnen niet of beperkt worden geleverd. Wat betekent dat voor partijen die gebonden zijn aan overeenkomsten die niet meer kunnen worden nagekomen? De afgelopen dagen hebben wij verschillende cliënten geadviseerd over deze uitzonderlijke situatie. Hieronder een aantal aanknopingspunten.

Lees meer

Bergh Stoop & Sanders heeft Hanneke van Andel en Nynke IJzerman per 1 januari 2020 benoemd tot counsel binnen de sectie Arbeidsrecht

Lees meer

Wijzigingen op grond van Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) per 1 januari 2020

De belangrijkste veranderingen door onze specialisten in een nieuwsbrief vermeld.

Lees meer

Caspar Scholten schrijft nieuwe noot voor JOR: Schorsing bestuurder B.V.: Ondernemingskamer of Voorzieningenrechter?

Deze noot is een vervolg op zijn vorige noot in de zaak van de twee bestuurders van de B.V., die een Amsterdams Stadsmagazine uitgeeft en die ieder 50% van de aandelen in bezit hebben. Door hun conflict zijn de bestuurders in een patstelling geraakt.

Lees meer

Bergh Stoop & Sanders breidt uit

In september 2019 is Jip Mennema toegetreden tot de ondernemingsrechtpraktijk van ons kantoor.

Lees meer

Petra Charbon in ArbeidsRecht over de compensatie van de transitievergoeding bij de beëindiging van ‘slapende’ dienstverbanden

Petra heeft samen met Christine Kehrer-Bot (advocaat bij AKD) een artikel geschreven in het tijdschrift ArbeidsRecht over het al dan niet beëindigen van slapende dienstverbanden en de compensatie van de transitievergoeding.

Lees meer