Menu

Maarten Sanders in het FD: Big Data taboe voor Belastingdienst

Maarten Sanders schreef een artikel in Het Financieele Dagblad over schending van privacy door de Belastingdienst door het opvragen van gegevens over individueel parkeergedrag.

Lees meer

Gert-Jan Van Den Bergh En Berber Brouwer staan spellenfabrikant Ravensburger bij in een Kort Geding tegen Jumbo over puzzels.

Volgens Jumbo maakte Ravensburger inbreuk op haar auteursrecht op het ‘Wasgij’ puzzelformat door het op de markt brengen van de ‘What if’ puzzelreeks. Gert-Jan van den Bergh en Berber Brouwer boeken een klinkende overwinning door de rechter ervan te overtuigen dat het ’Wasgij’ puzzelformat van Jumbo niet beschermd is door het auteursrecht.

Lees meer

Noot Caspar Scholten bij Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden 19 juli 2013

Caspar Scholten schreef een belangrijke Noot over de herroeping van een ontbindingsbesluit.

Lees meer

Noot Caspar Scholten bij uitspraak Rechtbank Amsterdam 15 januari 2014

De verjaring van een vordering is een schrikbeeld voor een schuldeiser. Heeft de VEB na verjaring van de vorderingen van de individuele aandeelhouders LCI nog voldoende belang bij de door haar gevorderde verklaringen voor recht?

Lees meer

Maarten Sanders begeleidde de verkoop van Erasmus Antiquariaat en Boekhandel aan I.

Dawson Books, onderdeel van het Engelse beursgenoteerde Smiths News PLC. Erasmus Antiquariaat en Boekhandel is een leverancier van hoogwaardige boeken en tijdschriften aan academische bibliotheken en overheidsinstellingen in Noord-Europa. Het bedrijf heeft vestigingen in Amsterdam en Parijs.

Lees meer

Maarten Sanders begeleidde de verkoop van de leverancier van koperlegeringen LDM

Maarten Sanders begeleidde de verkoop van de leverancier van koperlegeringen LDM door het Finse Outokumpu aan het Nederlandse Bons & Evers.

Lees meer