Zoek binnen de Bergh Stoop & Sanders websiteken

Maarten Sanders begeleidt TEFAF bij de oprichting van TEFAF New York

22.03.2016

Bergh Stoop & Sanders begeleidde The European Fine Art Foundation (TEFAF), de belangrijkste kunstbeurs ter wereld, bij het tot stand brengen van een joint venture met het in New York gevestigde kunstadviesbureau  Artvest Partners. Maarten Sanders trad op als lead-counsel en werkte onder meer samen met het New Yorkse advocatenkantoor Herrick Feinstein LLP. Door de samenwerking zal TEFAF jaarlijks twee kunstbeurzen organiseren in het Park Avenue Armory gebouw (bij Park Avenue en 66th Street) – waar prominente galeries uit de gehele wereld vertegenwoordigd zullen zijn. De samenwerking trekt veel publieke aandacht in de landelijke en internationale pers.

 

Zie ook

Artikel New York Times

Artikel NRC Next

 

 

 

 

Meer nieuws

Maatwerk vereist bij het opstellen van een concurrentiebeding in een bepaalde tijd contract

Het is alleen mogelijk een concurrentiebeding op te nemen in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd als er in de arbeidsovereenkomst een (extra) motivering staat in dit verband. In die motivering moeten de zwaarwegende bedrijfsbelangen staan die de werkgever heeft om 'deze specifieke werknemer' aan 'dit specifieke concurrentiebeding' te binden. Een algemene, bedrijfsbrede motivering volstaat dus niet.

CSDDD opnieuw uitgesteld

Een klassiek koekje van eigen deeg: de merkenrecht stroopwafelsaga

Vorige week oordeelde het Benelux Court of Justice dat de merkaanvraag voor VAN WONDEREN STROOPWAFELS te kwader trouw en dus nietig is. Eerder, in 2022 wees het Benelux Office for Intellectual Property (BOIP) de vordering tot nietigverklaring nog geheel af.

Het gebruik van ChatGPT of andere AI-chatbots op de werkvloer